Εγκαταστάσεις Πεταλωτής

Υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις Υπηρεσίες μας
Προεκτύπωση

Το τμήμα προεκτύπωσης της επιχείρησης, δίνει ρυθμό, αρμονία και μέτρο. Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ατελιέ, οι επαγγελματίες γραφίστες μας, δημιουργούν τις δικές τους καλλιτεχνικές προτάσεις και προσφέρουν λύσεις σε οποιαδήποτε εκτυπωτική ανάγκη. Η σωστή επεξεργασία κειμένων και εικόνας, οι αρμονικές δημιουργίες, το άψογο ηλεκτρονικό μοντάζ και η κατασκευή τσίγκου (εκτυπωτικής πλάκας offset) από τον υπολογιστή μέ ctp θέτουν τις βάσεις για ένα υψηλά αισθητικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εκτύπωση

Οι εργασίες μας τυπώνονται στην 4χρωμη Komori Super Lithrone με color management, προσφέροντάς σας έντυπα υψηλής ποιότητας. Έτσι, είτε πρόκειται για μικροέντυπα, είτε για πιο εξειδικευμένη εκτυπωτική εργασία, η κάλυψη είναι άμεση, υπέυθυνη και ταχύτατη.

Μετεκτύπωση

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες περαίωσης όπως πύκμανση (δίπλωμα), καλούπια (κοπή σε ειδικά σχήματα), ξάκρισμα (κόψιμο), βιβλιοδεσία, συσκευασία. Εσείς παραλαμβάνετε την εργασία σας έτοιμη.

Διανομή Προιόντων | Εντύπων

Η εργασία μας ολοκληρώνεται με την αποστολή των προϊόντων στον πελάτη. Προσφέρουμε αξιοπιστία, συνέπεια, ταχύτητα και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.